ποιότητα / τα υλικά μας

Memory
Memory
Yλικό που αλληλεπιδρά με την θερμοκρασία του σώματος και δημιουργεί μια επιφάνεια που ανταποκρίνεται ακριβώς στο σχήμα του σώματός σου. Για τον λόγο αυτό, θεωρείται ως το υλικό που προσφέρει την καλύτερη στήριξη στο σώμα σου και τον πιο ξεκούραστο ύπνο. Το υλικό και κατ’ επέκταση το στρώμα επανέρχεται στο αρχικό του σχήμα μόλις σηκωθείς από αυτό και σ’ αυτή την ιδιότητα οφείλει και τ’ όνομά του.
Latex
Latex
Από τον "χυμό" του δέντρου HeveaBasiliensins προκύπτει το φυσικό latex, το οποίο αφού επεξεργαστεί κατάλληλα δίνει ένα μαλακό και αναπαυτικό στρώμα. Σε συνεργασία με τα ελατήρια ενός στρώματος φροντίζει να σου παρέχει την στήριξη που χρειάζεται το σώμα σου κατά την διάρκεια του ύπνου. Το latex είναι από μόνο του υποαλλεργικό υλικό και έχει την ιδιότητα να αφήνει ποσότητες αέρα μέσα από τους πόρους του ώστε να αερίζεται το στρώμα.
Κοκοφοίνικας
Κοκοφοίνικας
Ο κοκοφοίνικας είναι φυσικό υλικό που προκύπτει από το περίβλημα της καρύδας. Τα στρώματα που γεμίζουμε με κοκοφοίνικα, έχουν την ιδιότητα να αποβάλλουν εύκολα την υγρασία καθώς αερίζονται καλά. Παράλληλα ο κοκοφοίνικας θεωρείται ότι προσφέρει στο στρώμα ιδιότητες ορθοπεδικές και ανατομικές.
Pocket Springs (micro)
Pocket Springs (micro)
Χιλιάδες μεμονωμένα ελατήρια, πακεταρισμένα σε υφασμάτινες "τσέπες" που δένονται μεταξύ τους στο κέντρο. Αυτό επιτρέπει στο κάθε ελατήριο να λειτουργεί ανεξάρτητα δίνοντας μοναδική στήριξη σε κάθε κυβικό εκατοστό του σώματός σου. Ο κανόνας λέει ότι όσο πιο πολλά ελατήρια έχει ένα στρώμα, τόσο πιο καλή είναι και η στήριξη που προσφέρει στο σώμα.
Bonnel Springs (mini)
Bonnel Springs (mini)
Πρόκειται για τα κλασσικά ελατήρια που εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιούνται σε στρώματα. Τα ελατήρια αυτά πλέκονται μεταξύ τους και μαζί με έναν μεταλλικό σκελετό δημιουργούν το εσωτερικό μέρος ενός στρώματος.
Βάτα
Βάτα
Υποαλλεργικό σύμμικτο υλικό που αποτελείται κατά 80% από βαμβάκι. Δημιουργεί μια απολαυστική επιφάνεια για ύπνο, που κρατάει το σώμα σου ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.
Bamboo
Bamboo
Το Bamboo είναι ένα ολοκληρωμένο φυσικό υλικό πλήρως αντιμικροβιακό το οποίο περιέχει στη σύστασή του, από φυτό ουσίες που εμποδίζουν την ανάπτυξη βακτηριδίων. Με το Bamboo δεν σπαταλάμε τους φυσικούς πόρους του πλανήτη μας. Είναι απαλότερο και δροσερότερο από το πιο λεπτό βαμβάκι και οργανικά ανεπτυγμένο χωρίς χημικά με πιο ομοιόμορφη δομή στις ίνες του ακόμα και από το λινό. Τα υφάσματα Bamboo είναι φυσικά και αντιβακτηριδιακά με φυσική μεταξένια απαλότητα στην επιφάνειά του.
Dragon
Dragon
Υλικό υψηλής ελαστικότητας το οποίο ξεχωρίζει διότι συνδυάζει σημαντικές ιδιότητες όπως ανθεκτικότητα και ευκαμψία.Είναι υγιεινό, άοσμο, αφράτο και απόλυτα ανατομικό. Υλικό ιδιαίτερα ενισχυμένο με αυξημένη πυκνότητα και με άριστη επαναφορά.
Air fresh
Air fresh
Προϊόν γερμανικής έρευνας και τεχνολογίας. Ο ειδικός τρισδιάστατος σχεδιασμός 3Dεπιτρέπει την άνετη κυκλοφορία του αερα στο εσωτερικό του στρώματος δίνοντας έτσι την δυνατότητα να αναπνέει το στρώμα και παράλληλα να χαρίζει μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς. Ο τρισδιάστατος σχεδιασμός του, δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών και μικροβίων στο εσωτερικό του και ταυτόχρονα εξασφαλίζει ελαστικότητα και εξαιρετική επαναφορά προσφέροντας υγιεινή, αυξημένη ανατομικότητα και άνεση.
Ιδανικό για το θερμό κλίμα της Ελλάδας αφού το υλικό βοηθάει το σώμα να αποβάλει ταχύτερα την υγρασία του σώματος κατά την διάρκεια του ύπνου και χαρίζει έναν υπέροχο ύπνο.
Tea tree
Tea tree
Ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας εμποτισμένα με μια ουσία που προέρχεται από φυτά της οικογένειας Camelliasinensisτα οποία έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Στα υφάσματα παραμένει με ένα ευχάριστα διακριτικό άρωμα που σου προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας και υγιεινής ενώ παράλληλα βοηθάει τις ίνες του υφάσματος να είναι πιο ευλύγιστες.
Protec - Antibacterial
Protec - Antibacterial
Το protec προστατεύει τα υφάσματα, δίνει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και εμποδίζει την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή ακάρεων στο εσωτερικό του. Το protec σταματάει τους μικροοργανισμούς εξαλείφοντας την τροφή τους με αποτέλεσμα την απομάκρυνσή τους ενώ παράλληλα κάνει πιο απαλή και λεία την επιφάνεια του υφάσματος.
Aloe Vera
Aloe Vera
Η γνωστή σε όλους μας AloeVera ενυδατώνει τα υφάσματα κάνοντάς τα πολύ μαλακά. Ενεργεί διεγερτικά χαρίζοντας μια μαλακή υφή στο ύφασμα που σου δίνει μια καταπληκτική αίσθηση απαλότητας την ώρα που κοιμάσαι.
Stop fire
Stop fire
Mε μια ειδική επεξεργασία το ύφασμα μπορεί να εμποδίζει την ανάπτυξη φλόγας. Προορίζεται για στρώματα που θα μπούνε σε χώρους με απαιτητικές προδιαγραφές ασφαλείας.
Climatair
Climatair
Χάρη στο κενό που υπάρχει στο εσωτερικό των ινών του, το ύφασμα αυτό αερίζεται διαρκώς διατηρώντας πάντα την βέλτιστη θερμοκρασία την ώρα που κοιμάσαι.
Natural
Natural
Ένα καινούργιο πρωτοποριακό υλικό που συμβάλει στην βελτίωση του περιβάλλοντος χωρίς να αφαιρεί από την ποιότητα και την άνεση. Εμπλουτισμένο με το φυσικό λάδι του φυτού Ρίκινος ο Κοινός (καστορέλαιο). 
Πλεονεκτήματα:
  • σχεδόν άοσμο
  • υψηλή πυκνότητα
  • αντέχει στο χρόνο
  • ανατομικό
Organic Cotton
Organic Cotton
ύφασμα φτιαγμένο εξ' ολοκλήρου από οργανικό βαμβάκι. Το ύφασμα αυτό δίνει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και εμποδίζει την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή ακάρεων στο εσωτερικό του στρώματος.
Soya
Soya
Eδώ και πολλά χρόνια το φυτό ήταν γνωστό για τις εξαιρετικές θεραπευτικές του ιδιότητες. Η Soya τονώνει την εσωτερική και εξωτερική μας υγεία, στα υφάσματα όμως εφαρμόζεται με ειδική επεξεργασία που τα ενυδατώνει κάνοντάς τα πολύ μαλακά. Ενεργεί διεγερτικά χαρίζοντας άνετη και μαλακή υφή. Πλένεται στους 30 βαθμούς.
Φερμουάρ
Φερμουάρ
το φερμουάρ καθιστά εφικτή την εσωτερική επισκόπηση του στρώματος.
Εξαερισμός
Εξαερισμός
Σε ορισμένες σειρές τοποθετούνται ειδικά εξαρτήματα αερισμού του στρώματος για ακόμη μεγαλύτερη υγιεινή.
Foam
Foam
Βαμβάκι
Βαμβάκι
Χειρολαβές
Χειρολαβές
Οι χειρολαβές βοηθούν στο εύκολο πιάσιμο κατά την μεταφορά ή το γύρισμά τους (περίπου μια φορά το εξάμηνο).
copyright © 2017 Leaderstrom | designed & developed by ZootHoot